Konsultationer

Håkan erbjuder konsultationer på plats i Ludvika samt via Skype eller telefon.

Håkan arbetar med personer som har:

  • övervikt
  • autoimmuna sjukdomar
  • mag-tarmbesvär
  • intresse av att optimera sin hälsa

Boka en konsultation med Håkan genom att skicka ett mail till hakan@primalhalsa.se märk ditt meddelande med ”konsultation” så tar Håkan kontakt inom 48 timmar och bokar en tid. Skriv också om du önskar att konsultationen ska ske över Skype, telefon eller på plats i Ludvika.

Fördjupad information om konsultationer.

Primal hälsa har ett evolutionärt perspektiv på allt vi gör. Det betyder i korta drag att vi tror att varje individ är evolutionärt anpassad till en specifik livsstil. Det finns alltså, enligt detta synsätt, en optimal version av dig som kan blomma ut om du ger den rätt förutsättningar genom dina livsstilsval. Med det sagt menar vi alltså att det är dina gener som styr vad du behöver göra för livsstilsval för att må så bra som möjligt – för att nå din fulla potential. Det finns alltså inte en livsstil som är optimal för alla. Det finns inte en träningsform eller ett sätt att äta som är de bästa för alla människor. Det finns däremot några grundprinciper, utifrån ett evolutionärt perspektiv, som vi tror är generella och gäller alla. Utöver dessa handlar det om att lära känna sig själv, sin kropp och sitt psyke, för att kunna göra en livsstilsförändring till det bättre. Vi på Primal hälsa är duktiga på att hjälpa dig att förstå de generella grundprinciperna för ett hälsosammare liv. Vi är också duktiga på att hjälpa dig förstå hur du ska bli den som bäst kan avgöra vad som är bra för just dig. Ingen känner dig bättre än du själv och du har förmodligen alla svar inom dig redan. Låt oss hjälpa dig att plocka fram det bästa hos dig genom att boka en hälsokonsultation.

En livsstilsförändring kräver en översyn av alla delar i livet. Sömn, stressreduktion och träning är några viktiga delar i ett hälsosamt liv. Det är här den primala livsstilen kan göra skillnad för just din hälsa och vi konsulterar gärna dig. Dock tror vi att de flesta människor lägger grunden för sin hälsa genom maten de äter. Maten har en direkt effekt på energinivå, humör och till och med hur våra gener uttrycker sig. Därför är maten en del som vi tittar extra mycket på i våra konsultationer. Tillsammans med dig strävar vi efter att du, genom att styra vad du äter, ska få tillgång till din fulla potential. Vi kommer också att behandla andra delar av ditt liv utöver maten, vilket är en helt naturligt följd av att du har en vilja att må bättre.

Hur går en konsultation med Håkan till?

Innan första konsultationen genomför du en hälsodeklaration som ligger till grund för första samtalet. Hälsodeklarationen kan kommuniceras via mail eller post. I vissa fall kommer jag också att be dig föra en livsstilsdagbok under en period av 1-2 veckor innan första eller andra konsultationen. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av konsultationen. Utöver hälsodeklarationen och dagboken, ligger dina egna mål till grund för upplägget av konsultationen.

Vad kostar en konsultation med Håkan?

Håkan fokuserar på att ta fram en helhetslösning för dig som kund. Kostnaden för enskilda konsultationer är 880:- inkl.moms. Det räcker oftast med 1-3 konsultationer för att de flesta ska kunna fortsätta på egen hand. Ibland behövs några fler uppföljningar, men varje kund är unik och syfte och mål med konsultationen avgör hur många gånger som krävs.

Hur bokar jag en konsultation med Håkan?

Skicka ett mail till hakan@primalhalsa.se märk ditt meddelande med ”konsultation” så tar Håkan kontakt inom 48 timmar och bokar en tid. Skriv också om du önskar att konsultationen ska ske över Skype, telefon eller på plats i Ludvika med omnejd.

Bokningsregler.

När vi kommit överens och bokat en tid så är den bindande. Självklart har du möjlighet att ändra tiden eller avboka om du får förhinder. Om du behöver avboka meddelar du Håkan senast 24 timmar innan din avtalade tid. Vi ber dig om detta eftersom varje ledig tid är värdefull för oss och andra personer som använder våra tjänster. Du kan avboka genom att skicka ett meddelande till hakan@primalhalsa.se och märka ditt meddelande med ”avbokning” följt av namn och personnummer. Utebliven närvaro på bokad tid eller ej avbokad tid debiteras med 100% av summan för den bokade konsultationen. Avbokad tid senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av summan för den bokade konsultationen.