Anlita oss

Primal hälsa erbjuder just nu följande tjänster:

Individuell konsultation med Håkan på plats i Ludvika med omnejd eller via Skype eller telefon.

Mer information om konsultationer.

Föreläsningar om den primala livsstilen för företag, föreningar, privatpersoner eller andra grupper som är intresserade.

Mer information om föreläsningar.

Utbildning i paleokost för den som vill fördjupa sig lite mer och förstå varför paleokost är en bra utgångspunkt i den primala livsstilen och för ett hälsosamt liv.

Mer information om utbildningar.

Kostnadsfritt ”matchningssamtal”

Håkan dig en möjlighet att ha ett kostnadsfritt ”matchningssamtal”. Det innebär att du och jag talas vid över telefon för att ta reda på om jag är rätt person att hjälpa dig med din kost- och livsstilsomställning. Under samtalet ställer jag frågor till dig och du har möjlighet att göra detsamma. Allt för att komma fram till om vi har goda chanser att tillsammans jobba för att du ska uppnå dina mål.

  • Om vi båda tycker att det är en bra matchning går vi vidare och bokar en första konsultation (över telefon, Skype eller på plats i Ludvika).
  • Om någon av oss är tveksam och inte tycker att jag är rätt person att hjälpa till, avslutar vi samtalet och det kostar dig ingenting.

Det kostar dig alltså ingenting annat än lite tid (ca 15 minuter) att undersöka om jag kan hjälpa dig med din kost- och livsstilsomställning. Ta därför ett första steg redan idag och kontakta mig via kontakt@primalhalsa.se. Jag hör sedan av mig och bokar en tid för ditt kostnadsfria matchningssamtal.