Kostnadsfritt matchningssamtal – förlängd tidsfrist.

Jag tror inte att det finns en kosthållning som är optimal för alla människor. Jag tror däremot att det kan vara värdefullt för många människor att ta hjälp av någon med kunskaper om näringslära, biokemi och psykologi när kosten och livsstilen ska ställas om. Jag har, enligt egen måttstock, bra kunskaper om nyss nämnda områden men är därmed inte perfekt ämnad att hjälpa alla människor som vill ställa om sin kost och livsstil.

Faktorer som personkemi, specifika önskemål, syften och förtroende spelar roll för resultatet när en ”coach” ska hjälpa en ”klient” att nå sina mål. Jag tror på transparens, ödmjukhet och delat ansvar vid alla former av coachning och är den första att medge att jag personligen inte kan hjälpa alla. Men jag kanske kan hjälpa dig!

För att du och jag ska kunna ta reda på om jag är rätt person att hjälpa dig med din kost- och livsstilsomställning förlänger jag den nuvarande möjligheten att ha ett kostnadsfritt ”matchningssamtal” med mig. Du kan ta del av detta erbjudande till den 30 april 2017. Konkret innebär det att du och jag talas vid över telefon för att ta reda på om jag är rätt person att hjälpa dig med din kost- och livsstilsomställning. Under samtalet ställer jag frågor till dig och du har möjlighet att göra detsamma. Allt för att komma fram till om vi har goda chanser att tillsammans jobba för att du ska uppnå dina mål.

  • Om vi båda tycker att det är en bra matchning går vi vidare och bokar en första konsultation (över telefon, Skype eller på plats i Ludvika).
  • Om någon av oss är tveksam och inte tycker att jag är rätt person att hjälpa till, avslutar vi samtalet och det kostar dig ingenting.

Det kostar dig alltså ingenting annat än lite tid (ca 15 minuter) att undersöka om jag kan hjälpa dig med din kost- och livsstilsomställning. Ta därför ett första steg redan idag och kontakta mig via mail kontakt@primalhalsa.se. Jag hör sedan av mig och bokar en tid för ditt kostnadsfria matchningssamtal.

Vi hörs!


Det här inlägget är skrivet av Håkan Eriksson.

2 svar på “Kostnadsfritt matchningssamtal – förlängd tidsfrist.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.